Geboorte in Kaart

Hoe is jouw start geweest? Of die van je kind? Dit is allesbepalend voor de rest van de ontwikkeling.

Tijdens de zwangerschap en de geboorte ontstaan de eerste en dus meest primitieve en hardnekkige patronen. Hier zijn de eerste kernovertuigingen ontstaan. Een baby heeft al vanaf de conceptie emotionele behoeften. Wanneer die niet worden vervuld – vaak door allerlei redenen – zal hij of zij deze behoefte later in zijn leven alsnog willen inwilligen. Werd een geboorte ingeleid? Dan kan het zomaar zijn dat jouw kind moeite heeft met hulp ontvangen. Was er sprake van een navelstrengomstrengeling dan zouden overgangen zomaar best eens lastig kunnen zijn voor je kind.

Het is geen als-dan verhaal. Alle factoren en omstandigheden samen vormen het verhaal. Het verhaal dat vertelt op welke manier het kind in het leven is gaan staan en welke onderliggende behoeftes er nog liggen. In twee uitgebreide consults vertel ik je er graag nog veel meer over!

Je geboorteverhaal kennen is zo waardevol als je vastloopt, patronen wil doorbreken of tegen gedrag aan loopt bij je kind waar je niet goed de vinger op kan leggen.Samen gaan we onderzoeken waarom je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt of waarom je kind dit gedrag laat zien. Het wordt zo logisch als je de patronen en onderliggende behoeften doorziet.

Een geboorte in kaart traject kost €169,- en bestaat uit 2 consulten, het invullen van een vragenlijst vooraf en een uitgebreide rapportage.

Tijdens het consult maken we gebruik van prachtige kaartsensets om jouw geboorteverhaal, patronen, valkuilen, behoeften en talenten in kaart te brengen. Voor het inplannen van een consult of gratis intake/kennismaking mail naar luisterspriet@gmail.com