Hoe werkt het?

Geregeld ontmoet ik ouders die hun zoon of dochter haarfijn aanvoelen. Toch gaan ze aan zichzelf twijfelen of er ontstaat schuldgevoel: klopt mijn gevoel? Doe ik het wel goed? Ja, absoluut! Ik ben er van overtuigd dat jij exact over datgene beschikt wat jouw kind nodig heeft. Maar soms is het fijn wanneer iemand  net wat laagjes dieper met je meekijkt. Iemand die inzicht geeft in het gedrag en emoties van je kind. 

Klik hier voor een gratis webinar/presentatie over de Luisterkind methode


Hoe werkt het?
Bij het aanvragen van een afstemming vraag ik je om enkele gegevens (zie onderaan). Ook stuur ik je een bijlage mee zodat je weet wat je wel en niet mag verwachten. Nadat je akkoord bent gegaan en de betaling binnen is, ga ik voor je aan de slag. Het mooie is dat er geen tijdstip verbonden is waardoor ik op gevoel het juiste moment kies om het gesprek met je kind aan te gaan. Op dat moment ben ik er volledig voor jouw kind, met 100% aandacht, focus en open hart. 

 

Ik start het gesprek door een energetisch lijntje met je kind te leggen. Ik pik de energie op van je kind. Sommige kinderen zijn in het begin wat terughoudender in het contact, anderen beginnen direct volop te vertellen. Vervolgens ontstaat er een prachtig gesprek op een diep onbewust niveau.  Dat betekent dus ook dat je kind er niets van merkt, hij/zij wordt niet onnodig belast en hoeft niet naar de praktijk te komen. Alles gaat op afstand. Wel kan het zijn dat je kind zich anders, beter en lichter zal gaan voelen. Dat komt omdat er in de energie al het één en ander gekeerd wordt. Af en toe mag ik zelfs een healing doorgeven of regressie toepassen. Mocht zo’n healing of regressie hebben plaatsgevonden, dan vermeld ik dat uiteraard in het verslag. 

omdat jouw kind het antwoord heeft 
      

In het gesprek/de afstemming stel ik de vragen die ik van jou heb ontvangen via de mail. Geen interview, maar een fijn lopend gesprek waarin ik de tijd neem om je kind te leren kennen. Jouw kind krijgt alle ruimte om te vertellen wat er speelt en wat op dit moment in het leven voor hem/haar het belangrijkst is. Soms is dat wat anders of meer dan ouders verwachten, maar vrijwel altijd verklaart datgene wat het kind vertelt ook direct het gedrag of de zorgen waar ouders tegenaan lopen. 

 

Alles wat het kind me vertelt werk ik uit in een verslag. Ik filter niets! Binnen 2 weken heb je het verslag in je mailbox. Het leuke is dat ouders veel uitspraken of maniertjes van hun kind herkennen in de afstemming. Het is echt jouw kind waarmee ik praat. Dat kan natuurlijk confronterend zijn, maar tegelijkertijd heel puur en liefdevol. 

 

Ik raad je aan om het verslag niet direct (vluchtig) te lezen als je hem hebt ontvangen. Ga er even rustig voor zitten met een kop thee of koffie. Gun jezelf de tijd om de woorden op je in te laten werken. Soms mag het even landen of indalen. Het kan helpen om de afstemming uit te printen en op een later moment nog eens door te lezen: je zult zien dat je dan weer nieuwe inzichten eruit haalt.  

 

 

Wat heb ik nodig?
– De naam, achternaam en leeftijd van je kind
– Een foto (waar het kind alleen op staat)
– De gezinssituatie
– Jouw vraag/vragen en eventueel aanvullende informatie die je met me wil delen

De afstemming bedraagt 75,-
Het verslag ontvang je via de mail, 2 weken nadat de betaling + alle gegevens binnen zijn.
Let op: als je kind 10 jaar of ouder is, heb ik toestemming van je kind nodig.